PRIJEM NAJBOLJIH OSNOVACA U OPŠTINI BEČEJ - PRIJEM NAJBOLJIH OSNOVACA U OPŠTINI BEČEJ
 


skola@samubps.edu.rs
   
.
.

BALASSI INTÉZET


BETHLEN GÁBOR ALAP


OPŠTINA BEČEJ
ÓBECSE KÖZSÉG


POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA OBRAZOVANJE, UPRAVU I NACIONALNE ZAJEDNICE


ČEPOM DO OSMEHA 

21.06.
2018.
PRIJEM NAJBOLJIH OSNOVACA U OPŠTINI BEČEJ NAZAD


Učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Bečej i ove godine su postigli značajne uspehe na svim nivoima takmičenja. Na svečani prijem su pozvani oni učenici osnovnih škola, koji su osvojili neko od prva tri mesta na okružnom ili republičkom nivou takmičenja, koja se nalaze u kalendaru Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i učenici osmog razreda, nosioci „Vukove diplome”.

Prijem ovih učenika je održan u četvrtak, 21. juna sa početkom u 10 časova u velikoj sali Opštine Bečej. Iz naše škole 11-oro učenika je pozvano na ovu manifestaciju:

- Čeri Žofia (8.2), Učenik generacije, nosilac Vukove diplome i za osvojeno 3. mesto na Okružnom takmičenju iz nemačkog jezika;

- Horvat Endre (4.3), za osvojeno 2. mesto na XVII umetničkom takmičenju učenika osnovnih škola;

- Ferčik Judit (5.2), za osvojeno 2. mesto na Okružnom takmičenju iz mađarskog jezika i jezičke kulture;

- Nađ Mate (5.3), za osvojeno 3. mesto na Okružnom takmičenju iz istorije;

- Nađ Dorka (7.4), za osvojeno 2. mesto na Okružnom takmičenju iz mađarskog jezika i jezičke kulture;

- Lovrić Marija (8.1), nosilac Vukove diplome;

- Tobdžić Katalin (8.1), nosilac Vukove diplome;

- Guba Loreta (8.2), nosilac Vukove diplome;

- Fekete Emeše (8.3), nosilac Vukove diplome;

- Lukač Adrien (8.3), nosilac Vukove diplome;

- Kuti Aurel (8.3), nosilac Vukove diplome.

Na prijem su osnovci došli u pratnji svojih učitelja, nastavnika, odnosno roditelja, tako da je svečana sala Gradske kuće bila prepuna. Prisutne goste je najpre pozdravila Suzana Đukić, pomoćnik predsednika opštine za oblast obrazovanja. Ona je istakla, da su prisutni đaci postignutim rezultatima na najbolji način predstavljali svoju školu i Opštinu Bečej. Zahvalila se svim nastavnicima, koji su odgovorno i predano pripremali sve takmičare.

Reč je onda preuzela zamenica predsednika opštine Bečej Dalila Dujaković i izrazila zadovoljstvo što su se okupili u ovom velikom broju, jer ovaj prijem predstavlja krunisanje uspeha učenika. Naglasila je da Opština Bečej brine o mladima i veoma je ponosna na dosadašnja postignuća učenika, zatim se zahvalila svim nastavnicima koji su doprineli ovom uspehu.

Eržebet Kinka, zamenica predsednika Skupštine opštine Bečej je održala pozdravni govor na mađarskom jeziku. Takođe je pozdravila sve prisutne, a posebno slavljenike, najbolje učenike osnovnih škola. Čestitala je na ostvarenim izuzetnim rezultatima, poželela puno uspeha u daljem školovanju i kvalitetno proveden letnji raspust.

Na kraju je goste pozdravio Dejan Kapriš, predsednik Sportskog saveza opštine Bečej i izrazio uverenje da će se broj učenika koji su postigli takve rezultate iz godina u godinu povećavati.

Učenici su za postignute rezultate nagrađeni knjigama, a učenici generacije, najbolji među najboljima, dobili su na poklon tablete, koje će koristiti, kako za razonodu, tako i u daljem sticanju znanja. Učenicima koji su na sportskim takmičenjima ostvarili zapažene rezultate Savez sportova opštine Bečej darovao je majice.

Čestitamo našim učenicima na ostvarenim rezultatima u dosadašnjem obrazovanju, a osmacima želimo uspešan nastavak školovanja!

 

ELEKTRIČNA ENERGIJA
BROJ SLIKA: 836
BROJ PREGLEDA: 179412
BROJ POSETIOCA: 104223

OOO
UNESITE TRAŽENI POJAM:


AVGUST/ 2018
PUSČPSN
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
PISMENE PROVERE

Danas je 17.08.2018.

 Sledeći učenici slave rođendan:

Ferencz Tamás - 6.2

Horváth Dávid - 8.3


Sutra je 18.08.2018.

 Sledeći učenici će slaviti rođendan:

Salgó Csaba - 4.4

ZAHVALJUJEMO SE NA PRUŽENOJ PAŽNJI. VI STE 600831. POSETILAC. 2009-2017 © OŠ 'Šamu Mihalj' - Bačko Petrovo Selo