Kada je on stigao...

               Taj dan nikada neću zaboraviti. Kada je moj mali brat došao kući plakan i uplašen u kolicima. On je osoba koja mi je promenila život i ulepšala svaki dan.

               Moj mali brat se zove Bogdan. Napunio je, u aprilu, šest godina. Veseo je i voli da se igra drvenim mačevima i da se pravi da je Spajdermen. Ima braon kosu, braon oči i sladak nosić. Ide u zabavište dve godine i obožava da peva. Kada smo zajedno kod kuće, on obožava da me zadirkuje i izaziva i kada dobije ćušku ide da se žali roditelјima. On je društven i zabavan i voli kad mu neko od drugara dođe. Nјegov najbolјi drug je Aleksa, takođe i naš kum. Bogdanov idol je Kristijan Ronaldo, koji je najbolјi igrač na svetu. Nosi njegove dresove, majice, šortseve. Uspešan je u fudbalu. Voli da šeta svog psa i da ga mazi. Plaši se Hulka i ne voli da jede krompir.

               Ovih šest godina sa njim mi je baš lepo kao što će, nadam se i dalјe biti. Srećan sam što ga imam jer kada mi bude najgore, on će uvek biti pored mene. On je više od vernog druga i uvek će biti u mom srcu.

Ognjen Stanojev 6.1