PRIJEM NAJUSPEŠNIJIH OSNOVACA U BEČEJU - PRIJEM NAJUSPEŠNIJIH OSNOVACA U BEČEJU
 


skola@samubps.edu.rs
   
.
.

BALASSI INTÉZET


BETHLEN GÁBOR ALAP


OPŠTINA BEČEJ
ÓBECSE KÖZSÉG


POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA OBRAZOVANJE, UPRAVU I NACIONALNE ZAJEDNICE


ČEPOM DO OSMEHA 

26.06.
2019.
PRIJEM NAJUSPEŠNIJIH OSNOVACA U BEČEJU NAZADDana 13.06.2019. godine u Opštini Bečej upriličen je svečani prijem najuspešnijim učenicima osnovnih škola naše opštine. Dodeljena su priznanja đacima koji su postigli prva tri mesta na okružnim i na republičkim takmičenjima organizovanim od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i nosiocima Vukove diplome.

Pre 12 časova svečana sala bila je puna gostiju, pošto su u pratnji učenika došli roditelji, učitelji i nastavnici. Iz naše škole četvoro učenika osmog razreda je stiglo na prijem u pratnji pedagoga škole, Oršolje Lakatoš. Ti naši učenici, koji su na kraju osnovnoškolskog obrazovanja nagrađeni diplomom „Vuk Karadžić“ su sledeći: Gagić Tijana (8.1), Gedelei Bence (8.2), Horvat Janoš (8.2) i Nađ Dorka (8.3). Dorkino ime se nalazilo na listi zvanica i zahvaljujući postignutom prvom mestu na okružnom takmičenju iz mađarskog jezika.

Najuspešnije đake i sportiste svih škola, odnosno ovogodišnje đake generacije su pozdravili predstavnici lokalne samouprave. Najpre u ime Opštine Bečej mnogobrojnim prisutnima obratila se pomoćnica predsednika opštine za poslove obrazovanja i vaspitanja, Suzana Đukić. Na početku govora je rekla da pri kraju svake školske godine Opština Bečej ima jedan od najlepših zadataka, a to je da nagradi najuspešnije i najvrednije učenike opštine. Istakla je, da puna sala predstavlja dokaz, da je još jedna uspešna godina iza nas i da je kvalitet obrazovanja na zavidnom nivou u našoj opštini. Čestitala je svima na postignutim rezultatima i poželela je da u dalјem školovanju pokažu da su najbolјi od najbolјih. Takođe je čestitala nastavnicima i roditeljima na njihovom radu, trudu i zalaganju.

Eržebet Kinka, zamenica predsednika Skupštine opštine Bečej je održala pozdravni govor na mađarskom jeziku. Posebno je pozdravila slavljenike svečanog prijema, i takođe sve goste. Istakla je da svečane priredbe na kraju školske godine imaju poseban značaj i vrednost, jer kako učenici, tako i nastavnici dobiju povratnu informaciju o uloženom trudu i radu. Osmacima se završava period detinjstva i zakoračiće u jedan novi svet, u svet odraslih. Ona im je poželela mnogo uspeha, zavidne rezultate na daljem putu. Poželela im je upornost i istrajnost u postizanju svojih ciljeva i da iskoriste pružene mogućnosti.

Zatim su uručeni pokloni u vidu knjiga đacima koji su postigli zavidne rezultate na takmičenjima, kao i dobitnicima Vukove diplome, kojih je bilo 46-oro. Đaci generacije dobili su i tablet računare, a Savez sportova opštine Bečej najuspešnije sportiste nagradio je majicama.

Svima čestitamo na ostvarenim izuzetnim rezultatima, a osmacima želimo puno uspeha u daljem školovanju! 

VAŽNE INFORMACIJE
BROJ SLIKA: 836
BROJ PREGLEDA: 245735
BROJ POSETIOCA: 233966

OOO
UNESITE TRAŽENI POJAM:


JUL/ 2020
PUSČPSN
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
PISMENE PROVERE

Danas je 10.07.2020.

 Niko ne slavi rođendan!

Sutra je 11.07.2020.

 Sledeći učenici će slaviti rođendan:

Sörös Bence - 1.2

Keljački Nemanja - 4.1

Keljački Nikola - 4.1

Strbacski Alekszandra - 5.2

ZAHVALJUJEMO SE NA PRUŽENOJ PAŽNJI. VI STE 1. POSETILAC. 2009-2017 © OŠ 'Šamu Mihalj' - Bačko Petrovo Selo